Skip to main content

Gasprijzen vergelijken

Mede door verschillende factoren vanuit het buitenland zijn de gasprijzen de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen overwegen om hun huidige gascontract onder de loep te nemen en op zoek te gaan naar betaalbaardere opties.

Bij Energie Verhuizen begrijpen we het belang van het vergelijken van gasprijzen en bieden we een eenvoudige oplossing om de beste deal te vinden. Wij helpen u om de controle te behouden over uw energiekosten en om te profiteren van de meest voordelige tarieven op de markt. Met behulp van onze gasprijzen vergelijking tool ziet u binnen een handomdraai welke energieleverancier op dit moment het goedkoopste is.

Gasprijzen vergelijking

Uw gasverbruik heeft aanzienlijke invloed op de uiteindelijke hoogte van uw energierekening. Dit komt doordat de prijs per kubieke meter (per m³) gas kan variëren per gasleverancier. In onze vergelijkingstool kunt u gemakkelijk zien welk tarief elke leverancier hanteert per kuub gas en daarnaast krijgt u inzicht in de vaste leveringskosten die door elke leverancier worden gehanteerd.

Goedkoop gas vergelijken was nog nooit zo eenvoudig als met Energie Verhuizen. Ontdek vandaag nog de voordeligste gasopties en bespaar op uw energiekosten.

Waarom u kiest voor Energie Verhuizen

Er zijn tal van redenen om voor Energie Verhuizen te kiezen:

  1. Besparingen: Wij helpen u bij het vinden van de meest voordelige energie- en gasdeals, waardoor u geld kunt besparen op uw energierekening.
  2. Transparantie: We bieden een duidelijk overzicht van beschikbare contracten en tarieven, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  3. Keuzemogelijkheden: Bij Energie Verhuizen heeft u de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan energie- en gasopties, afgestemd op uw behoeften.
  4. Gebruiksgemak: Onze gebruiksvriendelijke vergelijkingstool maakt het gemakkelijk om de beste deals te vinden en over te stappen.

Snel en efficiënt energie en gas vergelijken

Gastarieven vergelijken is een fluitje van een cent dankzij de hulp van Energie Verhuizen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan de tevredenheid en het financiële welzijn van onze klanten. Ons doel is om u te helpen de beste energie- en gasdeals te vinden, zodat u meer geld in uw portemonnee kunt houden.

De gasprijzen per energieleverancier overzichtelijk in één opzicht? Kies dan voor Energie Verhuizen. Vergelijk gasprijzen met behulp van onze vergelijkingstool en ontdek snel welke leverancier u de meest voordelige tarieven biedt.

Mijn rekening ging 150 euro per maand naar beneden!

Mevr. VenemaTevreden Klant

Veelgestelde vragen over gas en energie vergelijken

Hoe kan ik gasprijzen vergelijken?

Het vergelijken van vloeibaar gas is eenvoudig met Energie Verhuizen:

  1. Voer uw gegevens in: Begin door uw postcode, huidige energieleverancier en uw jaarlijks energieverbruik in te voeren in onze vergelijkingstool.
  2. Bekijk de resultaten: Na het invoeren van uw gegevens, krijgt u direct een overzicht van beschikbare gascontracten en hun tarieven.
  3. Vergelijk en kies: Vergelijk de opties op basis van prijs en voorwaarden en kies het gascontract dat het beste bij uw behoeften past.

Vergelijken jullie variabele tarieven en vaste tarieven?

Ja, bij Energie Verhuizen vergelijken we zowel variabele tarieven als vaste tarieven. Onze vergelijkingstool biedt een overzicht van verschillende energiecontracten, zodat u de tarieven en voorwaarden van zowel variabele als vaste tarieven kunt bekijken. Op deze manier heeft u de vrijheid om het energiecontract te kiezen dat het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Snel de gemiddelde gasprijs per energieleverancier in een overzichtelijke tabel. Of het nu gaat om een variabel contract, dynamisch contract of vaste contracten.

Waar bestaat de gasprijs uit?

Ongeveer de helft van de totale gasprijs bestaat uit de kale gasprijs, terwijl de andere helft wordt ingenomen door diverse belastingen en heffingen. Hieronder vallen onder andere de energiebelasting, die afhankelijk is van de hoeveelheid gasverbruik, en de Opslag Duurzame Energie (ODE), die is geïntroduceerd om de vooruitgang op het gebied van duurzame energie te bevorderen.

Energie nieuws

De gasprijs daalt verder
Energie nieuws

De gasprijs daalt verder

De gasprijs blijft dalen, zoals blijkt uit de nieuwste variabele tarieven van energieleveranciers Vattenfall, Eneco en Essent. Deze daling wordt deels veroorzaakt door de milde…
8 tips om energie te besparen tijdens de zomer
Energie nieuws

8 tips om energie te besparen tijdens de zomer

De zomer brengt warme dagen en lange, zonnige uren met zich mee. Hoewel dit ideaal is voor buitenactiviteiten, kan het ook leiden tot hogere energierekeningen…
dynamisch energiecontract
Energie nieuws

Ontdek de voordelen van een dynamisch energiecontract

In een tijd waarin energieprijzen fluctueren en duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in onze dagelijkse beslissingen, zoeken veel consumenten naar flexibelere en potentieel voordeligere…

Lees meer over energie

Energie nieuws

Geld besparen

Vind de beste energiedeals en verlaag je maandelijkse kosten.

Kies voor groen

Ontdek duurzame energieopties die goed zijn voor de planeet en je portemonnee.

Eenvoudig overstappen

Maak vandaag nog de switch naar een voordeligere energieleverancier.

Uitstekend advies

Profiteer van onze uitstekende energie vergelijkingstool tijdens je overstapavontuur.

Klaar om geld te besparen?